Produk HSPM

habbatus-sauda-plus-madu

Kandungan
Habatussauda 50g
Madu 150g

Berat botol 50g
Jumlah berat 250g

Habbatus Sauda 25%
Madu 75%

 

Harga
RM35

 

Kenali Habbatussauda Plus Madu

Habbatus sauda merupakan makanan yang barakah dan mempunyai nilai perubatan yang sangat tinggi. Di dalam habbatus sauda mengandungi sarat vitamin dan mineral yang amat diperlukan oleh tubuh badan manusia.

Hari ini kebenaran Al Quran dan Hadis Nabi itu telah terbukti apabila saintis dari beberapa negara termasuk dari Amerika yang berkumpul di World Apiculture Conference yang di adakan pada 20 -26 September 1993 di China mengakui bahawa Madu Lebah mengandungi GLUKOSA dan FRAKTOSA yang menghadhamkan. Apabila di campur dengan air, ia menyerap masuk ke dalam darah dalam masa 7 MINIT ia dapat dimanfaatkan sepenuhnya oleh otak.

Di persidangan yang sama para saintis telah memberi penerangan kepada perwakilan bahawa madu lebah juga mengandungi Vitamin B1, B2, B3, B5 dan C di samping Magnesium, Photaasium,  Kalsium, Sodium, Klorin, Sulfur dan Zat Besi. Selain itu madu lebah juga boleh merawat berbagai penyakit yang sangat luar biasa.

Mereka juga telah menemui Enzim Diatase yang terdapat dalam madu dan Enzim Digestif dalam Habbatus sauda.Kedua-dua Enzim-enzim ini apabila ini dipadukan dengan mineral, vitamin dan hormon yang terdapat dalam habbatus sauda telah membentuk sebagai ubat atau penawar yang mampu menyembuh berbagai penyakit, paling mujarab untuk manusia. Juga gabungan madu dan habbatus sauda ini telah menjadikan ia sebagai  agen yang sangat kukuh membentuk sistem imunisasi badan (antibodi) bagi mencegah serangan penyakit dan kekuatan badan.